Wij zijn geopend 22-03-2021 19:43:09

Na een lange lockdown mogen we eindelijk weer aan het werk! Wel onder een aantal voorwaarden.
- Kom niet als je klachten hebt gerelateerd aan corona, of als je in contact bent geweest met iemand die positief is getest. We verplaatsen je afspraak graag.
- Draag een mondkapje.
- Kom alleen naar je afspraak, tenzij uiterst noodzakelijk.
- Bij binnenkomst vragen we je handen te desinfecteren en een formulier in te vullen waarop je aangeeft klachtenvrij te zijn.
- Als je het niet prettig vindt om nu getatoeëerd te worden, laat ons dat dan even weten. We verplaatsen of annuleren je afspraak graag voor je, zodat we niet met gaten in onze agenda blijven zitten ;)
- Wil je een afspraak maken? Stuur dan een WhatsApp bericht (06-44405230) of een Messenger bericht. Door de drukte kunnen we de telefoon vaak niet opnemen, we bellen of appen je dus vanzelf terug.
- Stuur ons zoveel mogelijk informatie over jouw tattoo plannen in één bericht; ontwerp (met voorbeelden), formaat, plaatsing, voorkeur artiest etc. We proberen je op deze manier in te plannen.
- Als het nodig is om je ontwerp in de shop te bespreken, moeten we daar ook een afspraak voor maken. Dit kan ook via WhatsApp of Messenger. Op deze manier voorkomen we dat er teveel mensen in de shop komen.
- Daarnaast gelden natuurlijk alle overige maatregelen, zoals afstand houden, mondkapje op, alleen komen, etc.
- Kom níet naar de shop als je (milde) klachten hebt die gerelateerd zouden kunnen zijn aan Covid. Bel even, dan verzetten we je afspraak.
Tot snel!